X
Print

Informasjon om NLP Plastpall

NLP vurderer å innføre plastpall i sin returordning. Plastpallen vil være i tillegg til EUR pallen i tre som vi nå bruker og har de samme utvendige mål som en EUR trepall, klikk på fliken "Plastpall" for spesifikasjoner av pallen.

Plastpallen er utviklet av Shuert Technologies i USA i samarbeid med bl.a Norsk Lastbærer Pool AS, utviklingen har foregått over flere år og pallen er testet hos flere av våre kunder med gode erfaringer.

Fra september 2009 lar vi 10 av våre største industrikunder og de fleste av grossistkunder teste plastpallene i normal vareflyt i et pilotprosjekt som går inn i 2010. I løpet av 2010 blir plastpallen tilgjengelig for et bredere marked.
Ut 2009 vil NLP samarbeide med pilotkundene som alle har tilrettelagt for bruk av plastpaller i sine anlegg. Denne perioden skal brukes til å tilpasse prosesser, rutiner og logistikken knyttet til innfasing av NLP plastpaller.

Vi har på vår hjemmeside lagt ut en ”økonomikalkulator” hvor kunden selv kan regne ut kostnadene for den enkelte bedrift ved å ta i bruk plastpall i forhold til trepall.
I tillegg er det listet opp noen andre fordeler med plastpallen så som mindre vekt, et bedre miljøregnskap, vaskbar, sporings¬muligheter med RFID, etc.

Ønsker dere mer informasjon om plastpallen som skal innføres i NLP sin Returordning ta kontakt på mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyhetsarkiv