X
  • Slideshow 1064x2405
  • Slideshow 1064x240
  • 4
  • Eksterir dag 2
  • Slideshow 1064x2402
  • Slideshow 1064x2404

NLP 1/3 Plastpall

NLP sin lastbærer, 1/3 plastpall, er en stor suksess i markedet. Flere av kundene hos NLP er meget fornøyd med pallen og NLP merker at det er en populær display pall for flere brukere. Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  for å få tilgang til NLP 1/3 Plastpall (P3)

NLP 1/3 plastpall produktbrosjyre

 P3web

 

Telling av NLP plast produkter

Kjære kunde,

Det er viktig å ha god oversikt og kontroll på sin lastbærer- og kasseflyt. Dette gjelder både inngående og utgående på deres lager. Med NLP general opprydding friskt i minne påminner vi om at det bør gjøres en telling minimum 2 ganger i året. Alle som benytter plastpaller (hel, halv, 1/3) og/eller plastkasser (106,185 og 360) bør foreta en telling. Mer informasjon om dette samt for å legge inn telleresultat på NLP kunde WEB - "admin" - "telling"

 

Ta kontakt med NLP om noe er uklart

NLP plastkasse i verdikjeden

NLP har laget en video som følger en NLP standard 185 plastkasse på sin vei fra Fugleåsen til produsent, videre til grossist, til butikk, og retur til NLP for vask. Dette gir et innblikk i vareflyten av våre kasser og hele verdikjeden samt hvordan NLP kan bidra med å sette fokus på effektiv logistikk og miljøvennlig emballasje. 

Se video her 

Linken tar deg til YouTube