X
Utskrift

Tema "Bærekraftig matproduksjon"

Norsk Lastbærer Pool synes temaet om bærekraftig matproduksjon er viktig og retter fokus mot klimautslipp. NLP kan bidra til helheten av å minimere slike utslipp i CO2 kretsløpet som omhandler våre lastbærere i dagligvare bransjen. Vi setter store ressurser inn i at våre lastbærere skal være så lønnsomme og miljøvennlige som mulig. Dette har vi fått bevist ved å gjennomføre livssyklusanalyser (LCA) av våre lastbærere som viser at de er et godt alternativ til emballasje i dagligvarehandelen og gir mindre CO2 utslipp enn tilsvarende emballasjetyper. Informasjon om NLP sin miljø rapport vil komme senere.  Mer om temaet i Aftenposten bilag 28 juni 2017 samt Aftenposten e-avis.

Mer om temaet på Innovasjon og Forskning

Utskrift

Til alle våre kunder

Kjære Kunde,

NLP har viktig informasjon angående prisendring på NLP Plastpall. Vennligst les mer her

Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  ved spørsmål

Utskrift

Til våre kunder

I tidligere år har styret i NLP, sammen med administrasjonen, besluttet å redusere avgiftene i de 3 (4) siste månedene av året. Grunnen til disse reduksjonene er at NLP har hatt en god økonomisk utvikling. Disse beslutningene har da blitt tatt i august/september, altså før resultatet for året har vært klart.

Fra og med driftsåret 2016, har styret vedtatt at en eventuell beslutning om reduksjon av avgiftene skal gjøres når årsresultatet er klart. Styret har også vedtatt, etter en anbefaling fra revisor/skatteadvokat, hvilket nivå marginen for NLP bør ligge. Ut ifra dette vil da styret bestemme omfanget av eventuelle justeringer av avgiftene.

 

Utskrift

Telling av Plast Lastbærere

NLP anbefaler at man teller minst to ganger i året, gjerne oftere, for å ha god kontroll og oversikt over sin lastbærer saldo.

Dette gjøres ved å logge inn i kunde WEB og gå til "Admin" og "telling" Legg så inn antallet som er telt per lastbærer og klikk "send inn". 

Mer informasjon her

Utskrift

NLP 1/3 Plastpall

NLP sin nyeste lastbærer, 1/3 plastpall, er en stor suksess i markedet. Flere av kundene hos NLP er meget fornøyd med pallen og NLP merker at det er en populær display pall for flere brukere. Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  for å få tilgang til NLP 1/3 Plastpall (P3)

NLP 1/3 plastpall produktbrosjyre

 P3web