X
Utskrift

Leieordning for plastpaller

Alle våre plastprodukter kan både gjenbrukes og gjenvinnes. På våre store lagre på Langhus og Melhus har vi organisert et omfattende og velfungerende retursystem for våre produkter. Vi tar imot lastbærere fra leverandører og grossister i dagligvarebransjen. Leveransene sendes fra små og store aktører i hele landet.

Har du flere spørsmål til hvordan vår returordning fungerer? Kontakt oss her, så svarer vi på dine spørsmål.

Nytt liv til ødelagte paller

Når en av våre plastpaller blir skadet eller ødelagt ser vi at det stort sett er på grunn av uvøren truckbruk. Når en pall har fått en skade, vil den også ha en svakhet i lasteevnen. Derfor reparerer vi alltid de ødelagte pallene som kommer inn til vårt lager på Langhus. Dersom pallen ikke kan repareres fordi den har fått for store skader, sendes den til gjenvinning. Vårt mål er at de gjenvunne materialene en dag kan bli til nye plastpaller, slik at vi får et helt fullverdig sirkulært kretsløp.

Her kan du lese mer om hvordan vår returordning fungerer.

Fullstendig oversikt med RFID-chip

Alle våre lastbærere er merket med RFID-chiper. Det gir oss muligheten til å følge pallens livsløp og registrere hvor mange ganger den blir vasket eller reparert. Med denne oversikten regner vi oss frem til hvor mange paller det er behov for å produsere. Det er viktig for oss å ikke produsere flere paller enn det er behov for og et absolutt mål at alle pallene skal ha sirkulære løp og gjenbrukes om og om igjen.

Les mer om hvordan våre paller brukes om og om igjen her.

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt oss her hvis du har spørsmål til hvordan vår returordning fungerer eller hvordan våre produkter kan lette din arbeidshverdag.

Nyhetsarkiv