NLP søker etter 2 nye stillinger

Norsk Lastbærer Pool AS søker Kunde Controller med ansvar for saldo av lastbærere og kundeutvikling og automatikkmekaniker / servicetekniker med kunnskap innen PLS og mekanisk arbeid

Kunde Controller

Norsk Lastbærer Pool er inne i en spennende utvikling hvor selskapet har fokus på innovasjon, bærekraft og miljø.

I denne rollen vil du få være med på utviklingen av selskapet, og påvirke den digitale utviklingen mot kundene, både innenfor IT-system og produkt. Som Kunde Controller vil du ha ansvaret for kundens saldoutvikling og bistå kundene i saldokontroll. Du vil få være med på å utvikle de digitale løsningene, og bistå kundene med opplæring og veiledning.

Vi ser etter deg som er nysgjerrig, evner å lære deg nye ting, har initiativ og er proaktiv i tett samarbeid med teamet og de øvrige ressursene internt. Du er selvstendig, har god struktur og kan håndtere kundedialog på en tydelig og troverdige måte. Du har gode analytiske evner og liker å jobbe med tallmateriale for å hjelpe kunden til å få kontroll på sin pallesaldo. Hos oss vil du få en spennende mulighet til å bruke og utvikle din kompetanse, være med å påvirke et selskap i utvikling og gjøre en forskjell.

Mer informasjon og søknad

Automatikkmekaniker

Vi søker deg som er en selvstendig og løsningsorientert person til å komplettere vår tekniske avdeling. Din erfaring er fra automatiserte industrimaskiner der du har måtte beherske pneumatikk og mekanikk. Du får jobbe i et lite og effektivt team med spennende og varierte oppgaver og ny teknologi. I miljøet du skal jobbe, finnes det flere produksjonslinjer, selvgående robotiserte trucker (AGV) og produksjonsroboter. Arbeidet består blant annet av planlagte vedlikeholdsoppgaver og prosjektarbeid. En del av oppgavene er å delta i arbeidet med dokumentasjon og utvikling av vedlikeholds- og prosessrutiner. I NLP vil du raskt finne deg til rette med trivelige kollegaer som alle bidrar til et meget godt arbeidsmiljø. Nå gleder de seg til å få deg med på laget.

Stillingen rapporterer til teknisk leder.

Mer informasjon og søknad