Helt genialt!

Da vi begynte arbeidet med vårt retursystem for lastbærere, var tanken at vi skulle løse utfordringene dagligvarebransjen opplevde rundt flyt av trepaller. Dette arbeidet ledet til introduksjonen av plastpallen for norsk dagligvarebransje, og en poolordning som forenkler logistikken rundt lastbærere på en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte.

Vi mener selv at systemet vårt er helt genialt, og basert på signalene vi får fra våre kunder er vi overbevist om at de mener det samme. Systemet er avansert nok til å gi deg som kunde utallige muligheter knyttet til leveranse og bruk, samt registrering av informasjon. Samtidig er det brukervennlig nok til at alle vil klare å utnytte potensialet som ligger i systemet.

Vil du vite mer om hva som gjør systemet vårt så genialt? Kontakt oss for en hyggelig prat!

Mer enn bare transportemballasje

På mange måter kan det virke som om produktet vi leverer er paller og kasser i plast, for det er jo dette vi sender ut til kundene våre hver eneste dag. Vi leverer allikevel så mye mer enn det. Vårt produkt er et fullverdig logistikksystem der alle aspekter er nøye gjennomtenkt. Systemet har høy leveringssikkerhet og mulighet for sporing av alle aktiviteter.

Helt enkelt leverer vi et kvalitetsprodukt som gir sømløs logistikk for aktører i dagligvarebransjen, fiskerinæringen og andre bedrifter med behov for lastbærere i sin drift.

Les mer om hvordan systemet effektiviserer dagligvarebransjen her.

Genial kundeweb

En ting vi får svært mange positive tilbakemeldinger er vår geniale kundeweb. Dette er en helt unik dataløsning som ligger som en slags grunnmur for hele systemet vårt. Det er her våre kunder bestiller og registrerer de lastbærerne de har behov for. De kan se status på egne bestillinger og ta ut oversiktlige rapporter med statistikk på sin palle- og kassebeholdning. Med et enkelt brukergrensesnitt kan kundene våre effektivt administrere sine leveranser, og samtidig stole på at de får sine lastbærere levert inne kort tid. Det er ganske genialt!

Vi gjør det enklere å ta bærekraftige valg

Systemet vårt effektiviserer ikke bare prosesser for de som tar det i bruk. Det hjelper også våre kunder med å drive sin virksomhet på en mer bærekraftig måte. Selve grunntanken i systemet er at vi skal levere en emballasjeløsning som kan brukes igjen og igjen. Vi baserer oss på sirkularitet i alt vi gjør, fra tanken om deling av produkter til vårt standpunkt om at gjenbruk alltid skal velges før gjenvinning.

Vi har utført livssyklusanalyser av våre lastbærere og . Selv tar vi hver dag en rekke miljøvennlige valg og vi ønsker å gjøre det enkelt for andre å gjøre det samme.

Vil du vite mer?

Som sagt, vi har full tro på genialiteten i systemet vi har utviklet. Vi har allerede mange fornøyde kunder over hele landet, men er sikre på at systemet vil kunne bidra til å effektivisere hverdagen til enda flere. Vil du vite mer om hvilke fordeler vårt logistikksystem kan ha for din bedrift? Kontakt oss her for en hyggelig samtale.