Lastbærere for deg i dagligvarebransjen

Lastbærere for deg som

Det er flere tusen mennesker som jobber i dagligvarebransjen i Norge. Noen jobber på lagre, andre med transport og logistikk, noen er butikksjefer og ansvarlige for økonomien, mens andre jobber i dagligvarebutikker rundt omkring i hele landet. Norsk Lastbærer Pool er til for alle dere som jobber i bransjen, uansett hvilken del av systemet du jobber i.

Vil du vite mer om våre lastbærere? Kontakt oss her for mer informasjon eller les mer om hvordan du kan bli kunde her.

…jobber på lageret

Alle våre lastbærere har helt standardiserte mål, dimensjoner og vekt. Det betyr at det er mulig å tilpasse lageret du jobber på for enklere håndtering av lastbærere. I motsetning til tradisjonelle lastbærere av tre og pappesker, kan du være helt sikker på at alle alle paller og kasser fra Norsk Lastbærer Pool vil være helt like; like lange, like brede, like dype og like tunge. Hos oss finnes ingen avvik. Du kan også være helt trygg på at lastbærerne tåler vekten den er dimensjonert for og står stødig. Vi kontrollerer alltid alle våre lastbærer når de kommer inn til oss. Her scanner vi dem for svakheter og ser etter synlige skader. Hvis vi finner noe, blir det reparert før vi sender dem fra oss.

…jobber i butikk

For deg som jobber i butikk er våre lastbærere, både pallene og kassene, perfekte. Først og fremst så veier de relativt lite, slik at du slipper å løfte unødvendig tungt. I tillegg har de en glatt og fin overflate som ikke tærer på hendene dine. Tiden med kutt og småsår på grunn av flis er forbi! Vår ½-pall og ⅓-pall samt våre plastkasser, egner seg også veldig godt for utstilling i butikk, enten til kampanjevarer, små tørrvarer eller kjøtt, frukt og grønt. Når kassen ankommer butikken fra grossist trenger du ikke gjøre annet enn å løfte kassen på plass i butikkhyllene.

…er ansvarlig for økonomi

Som økonomiansvarlig bør du vurdere å begynne å bruke våre lastbærere. Med våre produkter og vår returordning får du en løsning som vil lønne seg på sikt. Du betaler kun leie for de døgnene våre produkter befinner seg på dine lagre eller i din butikk. Dermed betaler du kun for det du bruker. Når du ikke lenger har behov for å ha lastbæreren hos deg, sender du den tilbake til oss for vask og eventuelle reparasjoner.

…er butikksjef

Som butikksjef har du et overordnet ansvar for at alt går som det skal i butikken din. Det innebærer blant annet daglig drift, logistikk og personalansvar. I alle disse ansvarsoppgavene kan lastbærere fra Norsk Lastbærer Pool bidra til å gjøre hverdagen enklere, medarbeiderne mer fornøyde og sørge for at utgiftene holdes nede. Våre lastbærere er godt likt av lagermedarbeidere, transportører og de som jobber med vareplassering i butikk. I tillegg vil pallene og kassene sørge for at butikken ser ryddig og ren ut ettersom de egner seg spesielt godt til utstilling sammenlignet med andre løsninger.

Vil du vite mer om våre lastbærere? Kontakt oss gjerne, så svarer vi på alle dine spørsmål.