Smart system for displaypall

Smart system for displaypall

NLP Plastpall ⅓-pall egner seg godt til utstilling av varer i butikk. Når pallen ankommer butikken fra leverandør, kan den plasseres rett ut i butikken uten at ansatte må bruke unødvendig mye tid på å håndtere varene. Vi opplever at mange ansatte er veldig fornøyde med ⅓-pallen, både fordi den reduserer den enkelte ansattes arbeidsmengde og fordi pallene enkelt kan brukes til å holde utstillingen ryddig.

Les mer om våre lastbærere og hvordan de kan brukes her.

Varer utstilt på NLP Plastpall 1/3 pall

Enkelt å vaske

I motsetning til pappemballasje forenkler plastpaller rengjøring av butikklokaler. Det er uproblematisk å utsette plastpallene for vann ved vasking. I motsetning til pappemballasje reduseres ikke produktets kvalitet når det blir fuktig. Dermed bidrar ⅓-pallen til at utstillinger av tørrvare, for eksempel i kasseområdet, er enkle å holde rene.

Display av mindre varer

NLP ⅓-pall er liten og anvendelig. Derfor egner den seg godt til å stille ut mindre varer som skal ha en spesiell plassering i butikken. Dette kan for eksempel være potetgull, sjokolade og annet godteri samt drikkevarer og ulike former for kampanjevarer.

Alle våre paller er 100 % gjenvinnbare og brukes om og om igjen. Les mer her.

Letter arbeidsmengden

Vår anvendelige ⅓-pall letter arbeidsmengden for de ansatte i de ulike butikkene som benytter seg av våre produkter. Pallens størrelse gjør det mulig å plassere varene rett i butikk eller i en utstilling, uten at det krever ekstra forflytning av varer. Dette er en stor fordel for de ansatte og effektiviserer arbeidshverdagen deres. I tillegg er pallen designet for bruk av jekketralle både på kort- og langsiden hvilket forenkler prosessen og reduserer arbeidsmengden.

Eksponering av varer i NLP Plastkasse

Kasser brukes til eksponering av varer

I tillegg til ⅓-pallen er også NLP Plastkasse 185 og NLP Plastkasse 106 godt likt av ansatte i dagligvarebransjen. Disse kassene har praktiske og anvendelige dimensjoner, og egner seg derfor veldig godt til eksponering i butikk. Våre kunder bruker kassene til alt fra meieriprodukter, frukt, grønnsaker, fisk og kjøtt. Kassene kan plasseres rett i hyllene eller rett i kjøledisken.

Vil du vite mer?

Det finnes mange flere bruksområder for ⅓-pallen fra NLP og vi ser at våre kunder stadig finner nye bruksområder for pallene. Lurer du på om pallen kan lette arbeidet og egne seg godt i din butikk? Ta kontakt med oss her ved spørsmål om våre produkter.