Spar lagerplass med vårt retursystem for paller

Mange aktører med transportbehov vil kjenne seg igjen i at lastbærere fort ender opp med å kreve mye lagerplass. Selv om lastbærerne er i hyppig rotasjon, må de ha et sted å hvile mellom turene. Dette stiller krav til størrelsen på lagrene til hver enkelt aktør. Ved å benytte vårt retursystem for paller og kasser, slipper du å ta stilling til oppbevaring av paller dersom du ikke ønsker det. Paller som ikke er i bruk kan sendes tilbake til oss, mens nye paller vil leveres etter avtale.

Økonomisk og plassbesparende

Å slippe å ha et eget lagerhold av paller er først og fremst plassbesparende. Dere kan bruke lagerplassen til annen oppbevaring eller velge å ha et lager av mindre størrelse. Våre lastbærere deles mellom oss og alle våre kunder. Som kunde hos oss betaler du en gunstig døgnleie så lenge du har lastbærerne. Dermed betaler du kun for det du bruker, og du slipper høye investeringskostnader.

Vårt logistikksystem vil dessuten være kostnadsbesparende for de som velger å ta det i bruk.

Optimal kvalitet på alle lastbærere

En annen fordel med å benytte vårt system er at dere alltid er garantert lastbærere av optimal kvalitet. Lastbærere i rotasjon vil alltid utsettes for normal slitasje. Dersom dere investerer i egne lastbærere må dere derfor ta høyde for at standarden med tiden vil svekkes, og at de til slutt ikke vil kunne brukes mer. Ved å leie lastbærere av oss vet du derimot at produktene du får levert er funksjonelle og i god stand – hver eneste gang.

Garantert leveringssikkerhet

Det skal være trygt og pålitelig å benytte vårt system. Som kunde hos oss skal du alltid være sikker på at du har tilgjengelige lastbærere når du trenger dem, som du ville vært om du hadde hatt eget lagerhold.

For å garantere rask leveringstid leier vi lagerplass hos flere av våre kunder. Du kan derfor alltid stole på at vi har lastbærere tilgjengelig på en lokasjon nær deg.

Ønsker du å ta i bruk vårt system?

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller vil vite mer om hvordan du kan spare plass og redusere utgifter med vårt retursystem for lastbærere. Du finner vår kontaktinformasjon her.