Mye tyder på at mange i dagligvarebransjen har et godt forhold til våre plastpaller. De veier lite, er enkle å håndtere og er tilpasset automasjon. I tillegg ser de fine ut i hyllene og i butikken generelt. Vi ser at vår helpall er den aller mest populære pallen, men at ⅓-pallen seiler opp som en god nummer to.

Lurer du på noe i forbindelse med våre paller? Kontakt oss her, så skal vi svare på dine spørsmål.

Helpallen er mest populær

Det er både naturlig og forståelig at helpallen er vår mest populære pall. Med sine standardiserte mål på 80 cm x 120 cm tilsvarer plastpallen den tradisjonelle og velkjente trepallen, og har dermed også de samme bruksområdene. Det som skiller de to pallene er at plastpallen veier langt mindre, er enklere å håndtere og har standardiserte mål som er spesielt tilpasset automasjon.

Vi har også plastkasser som er veldig populære blant våre kunder. Les mer om vår aller mest populære plastkasse her.

Helpallen er lett og håndterlig

Da vi satt i gang med produksjonen av plastpallen, var det et mål for oss at den skulle ha tilsvarende eller bedre lasteevne og kvalitet som den tradisjonelle trepallen. Vi sa oss ikke fornøyd før dette målet var oppnådd. En annen fordel ved plastpallen er at den er langt lettere enn trepallen, hvilket også bidrar til å gjøre den så populær. Trepallen veier i snitt 23 kg, mens plastpallen kun veier 14 kg. Det gjør den enklere å håndtere for alle i verdikjeden, både de som jobber på lager, i butikk, transportørene og andre.

Lav rullering ⅓-pallen

Selv om helpallen helt klart er vår mest brukte pall, kan vi ikke si annet enn at ⅓-pallen også er svært populær blant våre kunder. Dette ser vi fordi vi har svært lav rullering på nettopp denne pallen. Med andre ord: Kundene våre får pallen inn til sitt lager og sender den ikke tilbake til oss, men bruker den til diverse andre formål. Mange av våre kunder bruker blant annet denne pallen til å stille ut varer i butikken.

Hvorfor er ⅓-pallen så populær?

Grunnen til at ⅓-pallen, eller displaypallen som vi også kaller den, er så populær har å gjøre med pallens praktiske mål og formater. Pallen veier kun 4,2 kg, er 40 cm bred og 80 cm lang, og egner seg derfor ypperlig for utstilling av varer som skal ha en spesiell plass i butikken.

Dette er bare to av våre populære plastpaller og -kasser. Les mer om alle våre produkter og deres bruksområder her.

Lurer du på noe?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål om våre produkter og hvordan de kan brukes. Kontakt oss her for en hyggelig samtale.

Relaterte innlegg