Plastkassene fra NLP har utallige bruksområder, og effektiviserer hverdagen for aktører i dagligvarebransjen, sjømatnæringen og andre bransjer der produkter transporteres fra A til B. Kassene våre har tre ulike høyder og er dermed velegnet for transport av et bredt utvalg varer og artikler. Vi ser at kundene våre liker alle våre kasser godt, og aller mest populær er kassen NLP Plastkasse 185

Har du spørsmål om våre plastkasser? Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Fleksibel, anvendelig og populær plastkasse

Mye av bakgrunnen for at kundene er spesielt glade i 185-kassen er fleksibiliteten og anvendeligheten den gir. Kassen har en bunnflate på 400 x 600 mm og måler 185 mm i høyden, derav navnet NLP Plastkasse 185. Formatet tilsvarer de produktene som i alle år har vært brukt til ferskvare, og til frakt av kylling og annet hvitt kjøtt. Ettersom aktørene i bransjen både var kjent med og fornøyd med dette formatet, har det trolig vært en enkel overgang til våre kasser.

NLP Plaskasse 185 og 102 med ferskvare på NLP Plastpall Halvpall

I 2018 hadde vi omkring 16 millioner reiser totalt på våre plastkasser. Vi anslår at 60 % av disse var NLP Plastkasse 185. At dette er en bereist og populær kasse er det med andre ord ingen tvil om.

Forbrukerforpakning tilpasses kasseformatet

Ettersom kassen har standardiserte formater, ser vi at formatet på flere forbrukerpakninger tilpasses dens størrelse. Dette er noe som gagner alle aktører som tar del i logistikk- og leveranseprosessen. Når forbrukerpakningene passer perfekt i kassen, blir utnyttelsen av plass mer effektiv, varene ligger tryggere i kassen og stabling og håndtering blir enklere.

Har du ikke helt oversikt mellom forskjellen på D-pak og F-pak kan du lese mer om dette her.

Forenkler arbeidshverdagen

En annen grunn til at vi tror denne kassen er så populær, er at den forenkler arbeidsprosesser for de som håndterer den i hverdagen. Med sin håndterlige størrelse er den lett å flytte rundt, blir sjelden for tung og den egner seg godt for automatiserte prosesser.

Sammen med kassen som måler 106 mm i høyden, egner 185-kassen seg også godt til bruk på lager eller den kan settes rett i butikkhylle eller kjøledisk. Da er det ikke nødvendig å fjerne varene fra kassen etter mottak, og dette forenkler prosesser for de som jobber i dagligvarehandelen.

Vil du ha mer informasjon?

Vi svarer gjerne på spørsmål om NLP PLastkasse 185 eller andre av våre kasser og paller. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Relaterte innlegg