Vi takker dagligvarebransjen!

2020 har vært året hvor vi nærmest uten forvarsel fikk livene våre snudd på hodet, og for alvor fikk oppleve hvordan enkelte funksjoner er helt avgjørende for å holde samfunnet i gang. Mange bransjer fikk redusert arbeidsmengden sin da koronaviruset rammet oss for fullt. For dagligvarebransjen var situasjonen en helt annen.

Nå ønsker vi å ta et steg tilbake og takke alle våre kunder og leverandører for samarbeidet vi har hatt de siste månedene. Situasjonen som har rådet har vært krevende for oss alle, og vi er stolt av funksjonen vi sammen har lykkes med å fylle i en kritisk periode.

Dette har vi fått til sammen

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra kundene våre om at vi har håndtert den siste tidens endringer på en veldig god måte, og dette er verdifull feedback for oss. For oss er det like viktig å sende alle rosende ord videre til resten av bransjen. Sammen har vi klart å forsyne norsk dagligvare og de norske hjem med dagligvarer som normalt – selv i en tid så langt i fra normalen som vi kommer.

Les gjerne mer om hvordan vi har holdt hjulene i gang under koronakrisen her.  

Full tillit til dagligvarebransjen

Den nye hverdagen har gitt oss en rekke nye regler og rutiner å følge, mange nye utfordringer og veldig hektiske arbeidsdager. Samtidig har vi fått føle på ansvaret for å sørge for at norske husstander hadde tilgang på det det trengte av dagligvarer, i en periode der heller ikke vi hadde full kontroll.

Nå har heldigvis mye i hverdagen vår stabilisert seg og vi har bedre kontroll på situasjonen. Ingen vet helt sikkert hvordan tiden fremover kommer til å bli, men vi kan med sikkerhet si at vi har lært mye av utfordringene dagligvarebransjen har stått overfor i 2020. Vi har bevist at vi er leveringsdyktige selv i pressede perioder. Vi vet også at vi kan stole på bransjekollegene våre når ting blir vanskelig og uoversiktlig.

Vår opplevelse av den siste tiden er at bransjen har kommunisert godt, vært fleksible og tilpasningsdyktige, og holdt en god og løpende dialog. Det er dette som har gjort det mulig for oss alle å opprettholde daglig drift og leveranse, og en leveringsdyktighet som har vært viktigere enn noensinne.

Sammen skal vi takle nye utfordringer i fremtiden

Tusen takk til alle våre kunder og andre bransjeaktører for samarbeidet og tilliten vi har fått under koronakrisen. Sammen har vi bidratt til å skape trygghet og en følelse av stabilitet i en vanskelig og uforutsigbar tid. Vi har aldri vært mer sikre på at vi vil takle utfordringene vi møter – både nå og i fremtiden.

Vi ser frem til et godt videre samarbeid. Ønsker du å benytte vårt retursystem for gjenbruks plastpaller og -kasser kan du ta kontakt med oss her.

Relaterte innlegg